skip to Main Content
+34 972 260 840 comercial@domoli.com

Els nostres valors

El desenvolupament d’una empresa ha de ser estructurat per un conjunt de factors i valors molt importants pel seu bon funcionament. Aquest valors són de vital importància en l’actuació de tots els àmbits. La bona sinèrgia dins de la companyia han de ser aportades amb disciplina des de tots els nivells de la companyia.

Amb l’objectiu d’aconseguir un alt nivell d’efectivitat i de rendibilitat DOMOLI prioritza l’aplicació d’aquests valors a tots els nivells i departaments.

Els principals valors de Domoli són els següents:

Aquest és un valor molt important atès que en moltes ocasions, l’empresari perd el pis i considera o dóna per fet que totes les accions que pren dins del seu negoci són les més correctes; ser autocrític és acceptar que com a éssers humans tendim a errar i que aquests errors representen l’adquisició d’experiències i coneixements que seran essencials per evolucionar com a empresaris i com a persones.

Aquesta és una clara característica dels empresaris d’èxit, ser proactiu significa prendre acció sobre les oportunitats que se’ns presenten diàriament; preveure, intuir, i actuar de manera positiva sobre tots els problemes que puguin ocórrer en el negoci , un ha de ser capaç de reaccionar instantàniament i de forma eficaç, en totes o en gairebé totes les situacions que puguin sorgir.

La perseverança en un empresari vol dir èxits , qui estigui disposat a tenir negocis productius , necessàriament requereix d’ aixecar-se i lluitar tots els dies en contra de les adversitats i dels problemes que es puguin presentar, això unit a una motivació empresarial a tota prova; Donar-se per vençut o tenir pensaments negatius solen ser factors que poden inundar la ment de l’empresari tots els dies, caldrà lluitar incessantment contra aquests pensaments per no deixar-se vèncer .

Dur a terme les idees de negocis requereix de molt temps, i sobretot tenir per entès que hi haurà la necessitat sempre d’estar disposat al canvi, quan les coses no surten com es planegen es requereix de petits o grans ajustos que faran que el nostre camí prengui un nou rumb; caldrà estar amb la disponibilitat i la capacitat d’entendre que les coses no sempre surten com les vam preveure

Quan s’inicia un negoci s’adquireixen un sens fi de responsabilitats, tant d’índole personal com d’índole social, el concepte de la responsabilitat és entendre que s’han de respectar una sèrie de directrius i regles, a més de contribuir al creixement i l’harmonia de l’entorn en què ens movem i amb les persones que interactuem.

Un bon empresari té clar que cada dia s’aprèn alguna cosa, a més de tenir la motivació empresarial, una cosa molt important és tenir clar que la preparació mitjançant l’aprenentatge de totes les tècniques i recursos necessaris per al bon maneig d’un negoci, són essencials per a la gent de negocis d’avui. Per poder evolucionar amb les nostres idees de negocis es requereix d’aprendre coses que no sabem i en el món empresarial actual, el qual no evoluciona està destinat a la desaparició, de manera que només queda preparar-se i aprendre coses noves cada dia.

Potser aquest sigui dels valors empresarials més difícils de trobar, la disciplina sol ser una carta de presentació, ser disciplinat en els negocis significa coses essencials com la puntualitat, seguir un pla traçat a consciència , posar-se objectius i lluitar fins aconseguir-los, separar les coses personals dels de l’empresa , respectar els recursos del negoci com a tal , i en general, tenir la convicció d’acabar i no deixar a mitges les coses que siguin importants per a la pròpia formació d’un projecte reeixit.

La formació és un dels pilars més importants pel bon funcionament i motivació dels nostre gran equip humà.

Gran relació entre tots els departaments, clients i proveïdors, per tal de poder aconseguir millorar constantment les relacions.

El més important en una empresa és el seu equip humà. Això fa que tothom es senti com una part important de l’empresa.

Back To Top