skip to Main Content
+34 972 260 840 comercial@domoli.com

40 anys d'experiència

follow link DOMOLI és una empresa Olotina del sector metal·lúrgic que principalment es dedicava al sector  carni.

great depression term paper outline El canvi d’estratègia realitzat fa més de 10 anys, va ser decisiu per donar un nou rumb a l’empresa. Un  canvi on la  inversió en nova tecnologia obriria noves oportunitats, arreu del món.

literature review on schistosoma haematobium Una aposta arriscada, que amb el pas del temps ens ha servit per millorar i complementar els nostres serveis.

follow Ara apostem per la simplificació del procés de fabricació de forma que els nostres clients puguin bermuda triangle persuasive essay estalviar-se intermediaris i problemes i http://www.singlehandedyachting.com/?st=maps18 concentrar-se en el desenvolupament del seu producte.

masters literature review L’experiència adquirida  en els  últims anys ens ha permès ser proactius davant els canvis del mercat.

La trajectòria i el constant desenvolupament amb un afany  per modernitzar i evolucionar els nostres serveis ens han proporcionat  una certa solvència i click here reconeixement en el sector i entre els nostres clients.

Back To Top