skip to Main Content
+34 972 260 840 comercial@domoli.com
Avís legal

I. CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL WEB.

Li demanem que llegiu amb atenció els termes i condicions per accedir a aquesta direcció i a qualsevol de les seves pàgines o enllaços. En cas d’accés vostè es compromet a complir amb els termes i condicions que apareixen a continuació.

DOMOLI es reserva el dret a modificar de forma unilateral la configuració d’aquesta pàgina o els serveis en ella prestats, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís. Si no estigués d’acord amb els següents termes o condicions li preguem no accedeixi a aquesta adreça o a qualsevol de les seves pàgines.

El propietari de la web és:

DOMOLI, S.L. (B17095530)
C/del Vallespir, 7, 17800 Olot – Girona
Registre Mercantil de Girona T 263, F 32, H GI-4684
+34 972 260 840
comercial@domoli.com

II. COPYRIGHT. DOMOLI ES RESERVA TOTS ELS DRETS.

Els logotips de les empreses de DOMOLI són marques registrades i identificadores dels serveis que es presten. Així mateix, DOMOLI pot reclamar drets de marca registrada i marca identificadora de serveis sobre les marques que li pertanyin i apareguin al lloc web.

III. MARQUES REGISTRADES.

Els Drets de Propietat Intel·lectual d’aquestes pàgines, de les pantalles que mostren aquestes pàgines, i de la informació i material que en elles apareixen, així com de la seva disposició, pertanyen a DOMOLI, llevat que s’indiqui el contrari.

IV.  CONDICIONS D’UTILITZACIÓ DE LA PÀGINA WEB.

L’usuari del web de DOMOLI o de qualsevol dels webs de les seves empreses serà responsable dels danys i perjudicis que DOMOLI pugui patir directament o indirectament, com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades establertes en el present Avís Legal.

V.  RESPONSABILITATS PER DANYS I PERJUDICIS

El contingut d’aquesta pàgina web està protegit per les lleis de propietat intel·lectual. Aquests continguts han de ser emprats de forma correcta i lícita per l’usuari i, en particular, queda obligat a utilitzar aquests continguts de forma diligent, correcta i lícita.

No podran utilitzar-se els continguts de forma contrària a la llei, a la moral o als bons costums acceptats en ordre públic.

Està prohibida la transmissió de qualsevol tipus de dades que vostè pugui realitzar en aquest lloc web, o a altres pertanyents a DOMOLI, els links dels quals podrà trobar dins d’aquesta pàgina, que atempti contra els drets de propietat de tercers, siguin obscens, pornogràfics, difamatoris, de caràcter amenaçador o material que pugui ser considerat delicte o falta en virtut del vigent Codi Penal.

Queda prohibida la reproducció, còpia, distribució, transformació o modificació de continguts (textos, imatges, veus o estructura) tret que es compti amb l’autorització expressa i per escrit del titular dels drets adquirits.

VI.- LÍMIT DE RESPONSABILITAT

En cap cas DOMOLI, ni cap de les seves empreses, serà responsable d’algun dany, incloent sense límit danys, pèrdues o despeses directes, indirectes inherents o conseqüents que sorgeixin en relació amb la utilització d’aquesta web o dels enllaços amb altres pàgines aquí recollides.

En tot cas, de ser requerit per ordre judicial, DOMOLI col·laborarà amb les autoritats pertinents en la identificació de les persones responsables d’aquells continguts que puguin violar la llei.

De la mateixa manera, DOMOLI, i per tant les seves empreses, eludeixen tota responsabilitat en els supòsits de fallada en el rendiment, error, omissió, interrupció, defecte de demora en l’operació de transmissió, virus informàtic, fallada del sistema o línia, així com en el contingut, exactitud i opinions expressades i altres connexions subministrades per aquests mitjans.

El lloc web de DOMOLI connecta amb certs enllaços amb d’altres pàgines web, que pertanyen a tercers, sobre els quals DOMOLI no té cap control. En aquests supòsits DOMOLI no assumeix cap responsabilitat ni compromís sobre la informació continguda en aquestes pàgines.

Back To Top