skip to Main Content
+34 972 260 840 comercial@domoli.com

Actualització ERP

Implantar un ERP és quelcom lligat directament a l’estratègia de negoci. A Domoli ho tenim molt present i per aquest motiu, fa temps que vàrem incorporar la solución de negoci Murano, de Sage; i ara ho hem actualitzat a la nova versió: SAGE 200c.

Hi ha moltes raons per portar a terme la migració:

  • Millora del rendiment i de la productivitat. Es pot automatitzar fàcilment les tasques regulars a més de millorar l’accessibilitat a totes les dades.
  • Connectivitat.La seva capacitat de connectivitat permet estendre la seva funcionalitat amb solucions complementàries: mobilitat, comerç electrònic, business intelligence, sincronització bancària i la integració de factures, interacció intel·ligent amb MS Outlook, així com qualsevol App publicada dins l’ecosistema Sage.
  • Escalabilitat mitjançant mòduls. Es pot augmentar fàcilment de funcionalitats mitjançant mòduls (CRM, Serveis legals, Gestió documental, Business Intelligence, TPV, etcètera).
  • Integració amb Ms Office. Sage 200C està plenament integrat amb Ms Office, de manera que no cal moure’s d’una a una altra aplicació per buscar informació o executar tasques.
  • Usabilitat. El disseny de la interfície ha estat desenvolupat íntegrament pels propis usuaris mitjançant multitud de test d’usuaris i això nota en com és de intuïtiva l’aplicació. És extremadament fàcil trobar la dada, procés, informació, de forma ràpida i precisa i sense perdre per l’aplicació.
Back To Top